top of page

BBM wint PUIPRIJS 2015
's-Hertogenbosch
8/10/2015
 
Het winkelpand “Riviera Maison”  aan de Vughterstraat te 's-Hertogenbosch heeft de Puiprijs 2015 gewonnen. BBM heeft een belangrijke bijdrage aan deze erkenning geleverd.

De vakjury beoordeelt dit plan als een knap en uitermate vakkundig ontwerp dat naadloos aansluiting vindt bij de ambiance van de cultuurhistorisch waardevolle binnenstad. De jury is unaniem van mening dat dit plan duidelijk boven het niveau van de andere te beoordelen puien uitstak.


 

De vakjury: “De nieuwe winkelpui heeft een heldere en open uitstraling, en nodigt uit om naar binnen te gaan. Er is sprake van een verfijnd en consistent ontwerp dat door zijn eenvoud charme uitstraalt. De jury heeft veel waardering voor de samenhang tussen pui en bovengevel. De pui is ontworpen met veel respect voor de oorspronkelijke architectuur. Ze laat ook de rest van de gevel in volle omvang zien en heeft daardoor een grote positieve invloed op de openbare ruimte. Een fraai en ook commercieel goed uitgevoerd ontwerp, dat voldoet aan alle eisen die je aan een pui geplaatst in de historische ambiance van de binnenstad kunt stellen.”

media: krantenartikel
volg ons: instagram

bottom of page